col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Ambient Scenting voor de Detailhandel

Decorate with scents that touch motions….

 
 
 
 

Emotionele retailengagement

Het creëren van een emotionele band met de consument stimuleert de loyaliteit en uiteindelijk de verkoop. De belangstelling voor de wetenschap van de emoties van de consument neemt snel toe. Geurmarketing en omgevingsgeuren staan in de schijnwerpers omdat studies een direct en sterk verband aantonen tussen onze reukzin en onze emotionele toestand.

 

Emotioneel geëngageerde consumenten besteden meer aan merken waar ze loyaal aan zijn; ze hebben een grote neiging tot het terugroepen en kopen van merken; ze promoten merken waar ze loyaal aan zijn; en ze geven graag terug.

 

Studies tonen aan dat volledig betrokken klanten minder prijsgevoelig zijn. Dit betekent dat klanten bereid zijn meer te betalen als ze een attente service en een emotioneel aantrekkelijke sfeer ervaren.

Het stimuleren van de geur is een marketinginstrument met een groot potentieel, omdat het de detailhandelaar in staat stelt om affectieve toestanden te genereren, een product te promoten, een merk te positioneren, of om “exclusieve geuren” toe te wijzen aan een detailhandelaar en het te onderscheiden van de concurrentie. Daarnaast wordt het ook gebruikt om impulskopen in de winkel te stimuleren.

 

Om de toepassing van geuren in de omgeving een groter positief effect te laten hebben, moet er harmonie zijn tussen de geur, de gewenste omgeving, de aangeboden producten en het profiel van de beoogde klanten.

SCENT::LINQ helpt u bij het bereiken van langere winkeltijden en een grotere merkentrouw, waardoor klanten een echte fan van uw winkels worden…

Onze smaakvol ontworpen fijne geurcollectie, met onze professionele sfeergeurdienst, zorgt voor een gedenkwaardige sfeer en een blijvende merkentrouw aan honderden winkels en showrooms wereldwijd.

Laten we demonstreren...

Veel winkelketens kozen ervoor om met ons samen te werken voor hun omgevingsgeuren. Laat ons u tonen hoe we ook uw merkimago kunnen helpen versterken en uw winkels kunnen verfraaien met geur. Neem contact met ons op om een gratis demo te plannen en onze geurmonstercollectie te ontvangen.

Vraag informatie aan

Onze klanten

scents that touch emotions…

Zoek uit hoe we uw merk kunnen helpen...

In de retailsector wordt het creëren van winkelervaringen steeds belangrijker om een concurrentievoordeel te verkrijgen en om tegemoet te komen aan de behoeften en wensen van de consument.

 

Ontdek hoe wij u kunnen helpen om een emotionele band te creëren door middel van geuren die een grote impact kunnen hebben op uw merkloyaliteit en een langere winkeltijd.

Vraag informatie aan

Schrijf je in voor de nieuwsbrief,
en blijf op de hoogte van alles!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief,<br> en blijf op de hoogte van alles!