col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Ambient Scenting voor Showrooms

Keeping ahead through the power of smell

 
 
 
 

Omgevingsgeuren & retailshowrooms

Met de snelle invasie van digitale e-commerce hebben de retailers en showrooms dringend behoefte aan effectievere hulpmiddelen om te kunnen concurreren in de fysieke wereld.

 

Digitaal voldoet aan onze meer rationele behoeften – het is sneller en gemakkelijker en laat ons meer controle houden – maar als mensen hebben we onze emoties tevreden nodig, en aan die behoefte wordt natuurlijk niet voldaan door online winkelervaringen.

 

Merken vertrouwen op herinneringen die verband houden met een emotie die we voelen en daarom is geur zo belangrijk wanneer je merkervaringen opbouwt.

Geur als een analoog marketinginstrument...

Het krachtigste concurrentie-instrument is een instrument dat e-commerce retailers niet kunnen repliceren: Om de menselijke dimensie van het winkelend publiek te betrekken via hun vijf zintuigen, en ja, reukzin is de sterkste van alle vijf de zintuigen.

 

Dus, fysieke locaties zullen op een andere manier moeten uitblinken in sensorisch ontwerp dan online retailers. Ze moeten bieden wat de digitale wereld niet kan.

 

Laat ons demonstreren hoe we uw merkperceptie kunnen verbeteren. Neem contact met ons op en laat ons team meteen een demo inplannen…

 

Onze smaakvol ontworpen fijne geurcollectie, met onze professionele sfeergeurdienst, zorgt voor een gedenkwaardige sfeer en een verhoogd merkprestige voor vele showrooms wereldwijd.

Plan uw gratis demo vandaag nog...

Autoshowrooms, tegelwinkels, vastgoedverkoopkantoren en nog veel meer binnenruimtes worden ingericht met onze fijne geurcollectie en onze sfeervolle geurende diensten.

Laat ons u tonen hoe we uw sfeer kunnen verbeteren. Neem contact met ons op om een gratis demo te plannen en onze geurstalen te ontvangen.

Vraag informatie aan

Onze klanten

scents that touch emotions…

Creëer een contrast en verbeter uw merk...

Onze geurdiensten voor de omgeving, in combinatie met onze smaakvolle geuren, helpen om een gedenkwaardige sfeer te creëren en de merkbeleving te verbeteren.

 

Ontdek hoe we u kunnen helpen om een emotionele band te creëren door middel van geuren die een grote impact kunnen hebben op uw bedrijf en uw merk.

Vraag informatie aan

Schrijf je in voor de nieuwsbrief,
en blijf op de hoogte van alles!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief,<br> en blijf op de hoogte van alles!