col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Opmerkingen van klanten

Hier is een korte lijst met getuigenissen van enkele van onze klanten ...

 
 
 
 
Het was ons doel om een aangenamere reiservaring te creëren voor de passagiers die onze terminal passeren. Bij JFK Terminal One werken we samen met SCENT::LINQ om dat te realiseren. Met behulp van hun geavanceerde scent diffusion systemen waren we in staat om onze bezoekers in de hele terminal een gastvrije, kalmerende geur te geven, terwijl het tegelijkertijd schoon en fris aanvoelt. We kozen voor SCENT::LINQ's geur Green Tea & Lemongrass om dit te doen. De groene thee aspecten zorgen voor een warme en kalmerende sfeer terwijl de citrusaspecten de terminal een schone en frisse sfeer geven. We hebben regelmatig positieve feedback van onze bezoekers gehad en hebben de reizigers meer ontspannen en comfortabeler gevonden in de terminal. De voortdurende service van het team is uitstekend. Wij raden SCENT::LINQ en hun diensten elk potentieel bedrijf aan.
Steve Rowland | Executive Director of Operations Terminal One, JFK
Toen we begonnen te werken met SCENT::LINQ, stonden we allebei aan het begin van onze reis. Beide merken staan voor primeurs voor elkaar. Aan het einde van de 10 jaar durende reis hebben we geen winkels meer zonder geur. Onze eigen unieke geur in de winkels is onmisbaar geworden voor onze klanten. Ze herinneren zich ons door onze geur. Daarom is de geur die we hebben gekozen en gecreëerd met SCENT :: LINQ een hele goede beslissing geweest. Onze geur weerspiegelde ons zeer goed en het vertegenwoordigde ons als een handtekening. Door met SCENT:: LINQ te gaan werken, hebben we de juiste beslissing genomen omdat ze ons nooit in de steek laten. Op al onze verzoeken reageren ze altijd met een glimlach Daarom kan ik u aanraden om professioneel met SCENT::LINQ te werken.
Orkun Olgar | SPX
Wij geven de voorkeur aan SCENT :: LINQ omdat we in onze winkels een unieke klantenervaring kunnen creëren met onze geur die de spirit van onze merken weerspiegelt en die speciaal daarvoor is ontworpen. De belangrijkste redenen voor dit partnerschap, dat al vele jaren met plezier voortduurt, zijn onder andere de betrouwbaarheid van de SCENT :: LINQ producten, de beschikbaarheid van internationale certificeringen, de regelmatige opvolging van de producten en [SCENT :: LINQ] die altijd oplossingsgericht en toegankelijk is.
Şeyda Malkoç | PVH Retail Development Manager
Er zijn vele manieren waarop merken de zintuigen van mensen aanspreken. Het is vooral belangrijk om het zicht, het gehoor en de geur aan te spreken, de zintuigen die mensen het meest gebruiken bij de aankoop. Terwijl wij de zintuigen van het gehoor en het zicht aanspreken met onze winkelontwerpen en de muziek die we draaien, spreekt SCENT :: LINQ de geurzin aan met zijn speciaal ontworpen geurmengsel, en verrijkt hiermee onze 360 graden winkelervaring. Ze maken de nodige veranderingen op tijd, zodat onze 360 graden ervaring in onze winkels en zelfs op ons hoofdkantoor ongestoord door kan gaan. Op dit punt willen we het SCENT:: LINQ team bedanken, de beste balans tussen service en product, wat belangrijk is voor ons.
İlhan Yılmaz | CEO of Monster Notebook
Vandaag de dag wordt "scenting", zoals het wetenschappelijk bepaald is, gezien als een van de instrumenten voor de communicatie van de bedrijfsidentiteit en laat het een stempel op het geheugen achter. In de drukte van ons dagelijks leven wilden we onze gasten een schone en frisse geur geven, zodat ze zich goed voelen vanaf het moment dat ze ons ziekenhuis binnenstappen. We werken al twee jaar lang graag samen met SCENT:: LINQ in de algemene ruimtes van ons ziekenhuis met hun originele geuren en servicekwaliteit. Met vriendelijke groet,
Yasemin Uygurmen | Operations Manager | American Hospital

Schrijf je in voor de nieuwsbrief,
en blijf op de hoogte van alles!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief,<br> en blijf op de hoogte van alles!