col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Geurdiensten

 
 
 
 

Het creëren van uitzonderlijke klantervaringen met omgevingsgeuren

SCENT::LINQ is een van de toonaangevende geurbedrijven in de wereld die topkwaliteit geuren ontwerpt, full-service geuroplossingen biedt, verbeterde binnenruimtes creëert en de omgevingslucht verbetert.

 

Onze innovatieve gepatenteerde sub-micron geurverspreidingstechnologie in combinatie met onze exquise geurcollectie zorgt voor een hoge kwaliteit en consistente geuroplossingen voor de omgeving. Professionele geurdiensten die worden geleverd op het hoogste niveau van service door hoogopgeleide buitendienstmedewerkers over de hele wereld.

Geurveiligheid en milieu

De veiligheid van de klant is onze absolute prioriteit. Al onze formuleringen overtreffen de reglementaire vereisten (met name de EU en de VS) en de veiligheid van de geuren. Onze geuren zitten in recycleerbare glazen flessen en zijn verpakt in kraftkartonnen dozen die gemaakt zijn van 100% gerecycled papier.

Verbinden - Begrijpen - Demonstreren - Vastleggen

Onze consultatieve aanpak geeft prioriteit aan relaties en een open dialoog om de beste oplossingen te vinden en te bieden voor de behoeften van onze klanten op het gebied van geuren.

 

Ons klantenserviceteam werkt nauw met u samen om de juiste geuroplossing te bepalen die specifiek is voor uw bedrijf en voor elk van uw locaties. Technische evaluatie en doorloop van uw faciliteiten zijn de eerste stappen die we nemen, zodra we bepalen wat de ideale geuroplossing zal zijn, dan is de volgende stap de demonstratie van wat we voor uw bedrijf kunnen doen.

 

Onze consultants richten zich slechts op één ding en dat is hun best doen om een langdurige relatie met u op te bouwen en u jarenlang tevreden te houden. Onze klantenservice en ons klantrelatieteam zijn trots op hun onvoorspelbare snelle reactietijd en communicatieve vaardigheden. Het zit in ons DNA om snel te antwoorden!

scenting-services-001

We hebben 3 verschillende geurverspreidingssystemen; HVAC Central Air Scenting System voor geurtoepassingen in grote ruimtes door middel van airconditioning, het MDX250/MDX100 Portable Scent System dat gebruikt wordt in duizenden winkels, showrooms en zelfs in grote ruimtes waar geen AC-optie beschikbaar is, en tot slot het MDW250 Modular Scent System dat gebruikt wordt in sanitaire ruimtes, of winkels en showrooms.

 

In samenwerking met een van de beste geurontwikkelaars ter wereld, gevestigd in Duitsland, bieden wij een grote selectie van een verfijnde geurencollectie, speciaal ontwikkeld voor SCENT::LINQ-klanten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief,
en blijf op de hoogte van alles!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief,<br> en blijf op de hoogte van alles!