col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Over ons

Ons verhaal begon in 2008, een decennium later veranderde het in een van 's werelds grootste professionele geurbedrijven.

 
 
 
 

Complete oplossingen voor ambient scenting, niet alleen geweldige producten...

SCENT::LINQ is een van de toonaangevende geur- en geurmarketingbedrijven met exclusieve distributeurs/servicepartners in meer dan 40 landen wereldwijd. Van JFK Airport in NewYork tot Marina Bay Sands in Singapore, Caesars Palace in Las Vegas tot Swissotel The Bosphorus Istanbul, en vele retailers zoals Tommy Hilfiger, Burberry, Cacharel behoren tot onze klanten.

 

We werken samen met gerenommeerde parfumeurs en fijne geurproducenten om aan de hoge verwachtingen van onze klanten en onszelf te voldoen. Elke stap in de productontwikkeling en het leveren van de superieure service aan onze klanten, wordt uiterst serieus genomen en we zijn niet alleen trots op onze producten, maar ook op onze onovertroffen klantenservice en all-inclusive geuroplossingen.

 

Onze geavanceerde geurverspreidingstechnologie en geurverspreidingssystemen zijn alleen geweldig met onze focus op all-inclusive geurbestrijding. Terwijl velen spreken over alleen producten, spreken wij over service. Het is geen toeval dat we vele wereldwijde hotelmerken en winkelketens bedienen.

We zijn geen bedrijf in luchtverfrissing

Enkele decennia geleden zagen architecten verlichting als een luxe, nu is het een centraal aspect van het ruimtelijk ontwerp geworden. Geuren zullen in toenemende mate worden gebruikt om de zintuiglijke elementen van openbare en privé-ruimtes uit te tekenen. We beseffen het belang van een passende geur als inrichtingselement. Ons ervaren geuradviesteam richt zich op de juiste oplossing voor elke klant.

 

Ons doel is om de emoties en herinneringen die diep in ons olfactorisch archief liggen begraven op subliminaal niveau met elkaar te verbinden, met behulp van de meest directe en krachtige geurzin en onze perfect gevangen geuren.

 

“Marketeers houden ook van geur omdat het de zintuigen zijn die het meest direct verbonden zijn met emoties”, zei Rachel Herz, een bezoekende professor gespecialiseerd in olfactorische cognitie en emoties aan de Brown University in Providence, Rhode Island.

 

Ontdek hoe we u kunnen helpen met het creëren van een emotionele connectie door middel van geuren die een grote impact hebben op uw bedrijf en uw merk.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief,
en blijf op de hoogte van alles!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief,<br> en blijf op de hoogte van alles!