col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Veelgestelde vragen

Als u uw vraag er niet tussenstaat, vraag het ons dan...

 
 
 
 

Onze geurcollectie is ontwikkeld door top parfumeurs en wordt geproduceerd door een van de toonaangevende geurenhuizen ter wereld, die gevestigd is in Duitsland en de Verenigde Staten. Onze geurcollectie is exclusief ontworpen en geproduceerd voor ons merk, SCENT::LINQ. Onze gehele collectie voldoet aan alle EU en USA eisen en voorschriften. IFRA (International Fragrance Association) Certificaten, Allergenen Lijsten en SDS (Safety Data Sheets) zijn beschikbaar op aanvraag.

Ja. We hebben een eigen mobiele app voor de buitendienst; onze technici krijgen een handtekening op hun mobiele telefoon van onze klanten en u kunt zich aanmelden om het ondertekende exemplaar van het serviceformulier als een PDF-bestand te ontvangen dat onmiddellijk naar u wordt gemaild.

Er zijn enkele van onze klanten die onze MDX250 geurverspreider bij hen thuis gebruiken, maar we willen eraan herinneren en benadrukken dat onze systemen zijn ontworpen voor gebruik in de detailhandel en de horeca en dat het geluidsniveau acceptabel is bij gebruik in de beoogde gebieden, maar het kan ook merkbaar zijn bij woningen.

 

Ja, dat doen we zeker, maar voor de ontwikkeling van signature scents zijn bepaalde minimumeisen gesteld. Neem contact op met uw SCENT::LINQ vertegenwoordiger.

Op dit moment niet., we werken echter aan een productlijn specifiek voor kleine ruimtes en huisgeuren. Gelieve u aan te melden op onze mailinglijst om op de hoogte te worden gebracht wanneer onze producten voor thuisgebruik klaar zijn.

Wij zijn een servicebedrijf, en wij leveren full-service omgevingsgeurdiensten met een jaarlijkse serviceovereenkomst. Er zijn enkele speciale gevallen waarin we van geval tot geval uitzonderingen kunnen maken, uw SCENT::LINQ-vertegenwoordiger kan u helpen met details.

Ja, we bieden zeker onze service ook aan seizoensgebonden bedrijven. We streven ernaar de behoeften van onze klanten te behagen.

Natuurlijk niet. Uw SCENT::LINQ vertegenwoordiger helpt u graag bij het veranderen van uw geur, het verzenden of het brengen van geurmonsters. Wij waarderen onze langdurige relatie met onze klanten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief,
en blijf op de hoogte van alles!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief,<br> en blijf op de hoogte van alles!